Zasebnost in piškotki

O piškotkih?

Ta spletna stran vsebuje piškotke. Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analize našega prometa. Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev. Če želite še naprej uporabljati našo spletno stran, z vsemi funkcionalnostmi, se morate strinjati z uporabo piškotkov.

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani uporabljajo zato, da so izkušnje uporabnikov bolj učinkovite. 

Po zakonu lahko piškotke na vaši napravi shranjujemo v primeru, ko so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje. 

Ta stran uporablja različne vrste piškotkov. Nekateri se uporabljajo na zahtevo tujih strani, ki se pojavljajo na naši strani. 

Preberite si še več o nas, o tem, kako nas lahko kontaktirate in o tem, kako obdelujemo osebne podatke v našem Pravnem obvestilu.

Vaše dovoljenje velja za sledeče domene: www.malioglasnik.si

 

Katere piškotke vsebuje spletna stran malioglasnik.si?

 

Izdajatelj Oznaka Veljavnost Namen
malioglasnik.si oxss Za čas seje. Uporablja se za komnikacijo med brskalnikom in strežnikom.
malioglasnik.si default_lang​ Za čas seje.​ Izbira jezika strani.
       

 

 

Statistika obiska

Upravljalci spletnega mesta malioglasnik.si želimo vedeti, kje se naši obiskovalci zadržujejo, katere od posameznih vsebin so najbolj obiskane in od kod sploh pridete na našo spletno stran. To je naša edina povratna informacija in večinoma edini stik z našimi obiskovalci. Zaradi tega beležimo statistiko ogledov.
Na podlagi piškotkov, ki jih naložimo na vaš računalnik, lahko vemo ali ste prišli k nam prvič, ali pa ste naš redni obiskovalec.

 

Se lahko v celoti izognem nalaganju piškotkov?

 

V kolikor sploh ne želite, da se piškotki iz naše strani nalagajo na vaš računalnik, lahko to možnosti izklopite v nastavitvah vašega brskalnika. V tem primeru ne boste prejeli nobenega piškotka. V kolikor vaš brskalnik takih nastavitev ne podpira, predlagamo da ga nemudoma nadomestite s sodobnejšim in varnejšim. Velika večina brskalnikov v uporabi (99%) vsebuje možnost nastavitve stopnje vaše zasebnosti in tudi možnost onemogočanja nalaganja piškotkov.

 

Kako odstranim ustvarjene piškotke?

 

 

Če piškotke izklopite, spletna stran malioglasnik.si ne bo delovala optimalno oz. bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje spletnega oglasnika bolha.com.

 

Na vrh
MaliOglasnik.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve. Z obiskom in uporabo spletnega mesta MaliOglasnik.si soglašate z piškotki