Domov  » Dom in vrt  » Kuhinje  »Oglas #247
€549

Kavni Aparat Solo&Perfect Milk

 26.09.2021 | 27
Obvesti me ko bo cena padla!
Država: Slovenija
Regija: Savinjska
Mesto: Celje
Poštna številka: 3000
Vrsta oglasa: Ponujam

Opis

Kavni aparat Melitta Caffeo® Solo® & Perfect Milk podpira brezplačna aplikacija MELITTA COMPANION APP, katero si naložite na svoj pametni telefon. Aplikacija zajema vse  koristne informacije o napravi in njenem delovanju in zanimive recepte. 

Praktična parna šoba- Pannarella, katera se zelo enostavno očistiProfesionalni vgradni mlin za kavoEnostavno snemljiva kuhalna komora, ki se očisti z vodo v le nekaj minutahVoda v zbiralnik se konstantno filtrira, kar zagotavlja popoln okus kaveSprotno obveščanje o stanju naprave (na zaslonu naprave). Bodite obveščeni, kdaj je aparat potrebno očistiti, natočiti vodo ipd.Možnost priprave dveh napitkov hkratiNastavljiv izliv za kavo lahko se nastavi do 135 mm v višino. (npr. za latte macchiato kozarce oz. Skodelice)Funkcija za varčevanje z energijo, posebno dodatno stikalo in samodejni izklop, ko aparat dlje časa ni v uporabi.

EKSTRAKCIJSKI SISTEM Za največji užitek SOLO® & Milk uporablja funkcijo predhodnega kuhanja: kavna osnova-pripravljena kavna pogača se pred dejanskim postopkom kuhanja navlaži z vodo, da se sprosti največ aromatičnih snovi. 

Melitta SOLO® & Milk je eden najmanjših popolnoma avtomatskih kavnih aparatov na svetu. Tehnologi v podjetju Melitta so preverjeno razvili vse potrebno, da aparat SOLO pripravi odličen in popolen Espresso napitek! 

Dimenzije aparata: 20 cm širok, 32,5 cm visok, 45,5 cm globok

Tehnične specifikacije:

Prostornina rezervoarja za vodo: 1,2 L

vrsta aparat za kavo: popolnoma avtomatski

vrsta kave: sveža kavna zrna za popolni Espresso 

Vrsta mlina za kavo: profesionalni vgradni mlinček

Avtomatski penilec za mleko / vroča voda / toplo mleko 

Zaslon: LCD 

Moč: 1400 W

Barva: črna

Filter za vodo ni priložen !

0 komentarjev

0 komentarjev za Kavni Aparat Solo&Perfect Milk

Za objavo komentarja se morate prijaviti.

Za ogled kontaktnih podatkov, se morate prijaviti!
Na vrh
MaliOglasnik.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve. Z obiskom in uporabo spletnega mesta MaliOglasnik.si soglašate z piškotki